*enkel op reservatie

Oktober 2018

*****

Aperitief met herfsthapjes
***

Gebakken schelvis, tomaten-marmelade
en tapenade, jus van Coeur de boeuf
***

Velouté Dubarry met Gorgonzola
***

Suprême van parelhoen op Normandische wijze,
aardappelkruidentaart
***

Geflambeerde kersen met vanille-ijs
***

Espresso Lungo en zoetigheden
*****

Uitgebreide *menu, per persoon all-in 60,- euro met dranken en selecteerde wijnen

valentijn-bestek

Met liefde bereidt, hartstochtelijk geserveerd!

 

November - December 2018

*****

Aperitief met eindejaarshapjes
***

Gebakken zeeduivel, gesmolten prei, saus van Chardonnay
***

Sorbet van Mango “Napoleon”
***

Gebraden hazenrugfilet,

“Grand Veneur”

wintergroentenkrans
***

Yoghurtcake met praline-ijs
***

Espresso Lungo en krokantjes
*****

Uitgebreide *menu, per persoon all-in 60,- euro met dranken en selecteerde wijnen

valentijn-bestek

Met liefde bereidt, hartstochtelijk geserveerd!

 

Menu van de slager

*****
Aperitief “du boucher”
***

Carpaccio van hertenkalf op de wijze van Périgord
***

Gegratineerde sint-jakobsvruchten
met prei, Mornay
***

Velouté uit Dijon met oesterzwammen
***

Gebakken kalfslende met groentekrans
en gerisoleerde krieltjes
***

Normandische appelgebak met vanille-ijs
***

Espresso Lungo en krokantjes
*****

Menu aan € 75 per persoon All-in

valentijn-bestek

Met liefde bereidt, hartstochtelijk geserveerd!