-Onze lentemenu's op een rij-

 *enkel op reservatie

Mei 2018

*****
Aperitief lente hapjes
***
Gegratineerde asperges met 
Schotse zalm, Mornay
***
Sorbet van mango op 
Braziliaanse wijze
***
Kalfsoester Archiduc met 
lente groentekrans en frietjes
***
Dessert van Baileys, 
praliné en chocolade
***
Espresso Lungo en krokantjes
*****

Uitgebreide *menu, per persoon all-in 60,- euro met dranken en selecteerde wijnen

valentijn-bestek

Met liefde bereidt, hartstochtelijk geserveerd!

Menu van de slager

*****
Aperitief “du boucher”
***

Carpaccio van hertenkalf op de wijze van Périgord
***

Gegratineerde sint-jakobsvruchten
met prei, Mornay
***

Velouté uit Dijon met oesterzwammen
***

Gebakken kalfslende met groentekrans
en gerisoleerde krieltjes
***

Normandische appelgebak met vanille-ijs
***

Espresso Lungo en krokantjes
*****

Menu aan € 75 per persoon All-in

valentijn-bestek

Met liefde bereidt, hartstochtelijk geserveerd!